Bildtsestraat 42

8913 EH Leeuwarden

058 213 85 93

Praktijknummer

Ma - Vrij 9.00-17.00

Openingstijden

Fysiotherapie

FYSIOTHERAPIE

De fysiotherapeut weet wat u beweegt

Lopen, staan, zitten, dansen en springen: het wordt allemaal mogelijk gemaakt door ons houdings- en bewegingsapparaat: het geheel van spieren, gewrichten, pezen, zenuwen en vaten in ons lichaam. Door allerlei redenen kunnen u klachten krijgen aan uw houdings- en bewegingsapparaat. De fysiotherapeut is er om u dan te helpen.

 

Wat is fysiotherapie?

De fysiotherapeut is de specialist op het gebied van lichaamshouding en dagelijkse beweging. Bij klachten aan spieren, gewrichten, pezen of banden, helpt de fysiotherapeut u met oefeningen de pijn te verminderen en de functie te herstellen. Ook geeft hij of zij uitleg en advies over de aandoening en hoe klachten in de toekomst voorkomen kunnen worden. Bij chronische aandoeningen richten we ons op het verminderen van de klachten, zodat u toch zo goed mogelijk functioneert in het dagelijks leven.

 

Wanneer naar de fysiotherapeut?

Als u spier- of gewrichtsklachten hebt, kunt u een afspraak maken bij de fysiotherapeut. Uw huisarts of specialist kan u doorverwijzen, maar u kunt ook zonder verwijzing bij de fysiotherapeut terecht.